Skorteby Dressage

Första november tvåtusentolv

Kategori: Allmänt

Tänk att det redan är november. Löven har fallit av träden och allt är grått när man kollar ut genom fönstret. Det är mörkt när man åker till jobbet, och det är mörkt när man åker hem. Trots detta så finns det ändå något mysigt i det! Att få tända belysningen i paddocken under träningspassen och att få sätta på sig den stora, tjocka dunjackan! 
 
Träningen går jättebra med både Prinsen och Lorden! Lorden har nu börjat slappna av helt i sin överlinje. Detta har resulterat i en bättre balans och han har även fått det lättare i de olika övningarna! Jag arbetar honom nu mycket i förvänd galopp och målet med detta är att han ska acceptera ytterhanden helt. Därefter blir det att jobba vidare med mycket travarbete. 
 
Prinsen rids flera gånger i veckan och tömkörs de övriga dagarna. Det finns inte ord som kan beskriva hur fantastisk denna individ är! Han älskar människan och detta visar han på ett underbart sätt. Han gör allt som man ber honom om, och lite till! Jag arbetar honom i en låg form och i ett högt tempo. Detta för att han ska lära sig att ha egen framåtbjudning som sedan ska resultera i samling. 
 
Imorgon, fredag, ska Prinsen åka på sin första träning för Sissi. Det ska bli spännande att se vad han tycker om detta. Förmodligen kommer han att älska det, precis som allt annat! 
 
Lorden, oktober 2012
 
Josephine