Skorteby Dressage

Nya bilder

Kategori: Allmänt

Som jag har sagt tidigare så har jag väldigt mycket att göra, vilket resulterar i dålig uppdatering. Men här kommer en sammanfattning av de senaste veckorna.
 
Jag har tyvärr inte kunnat träna så mycket de senaste veckorna då jag har haft en överansträngning i min ena lårmuskel. Men nu börjar det bli bättre vilket känns skönt. Lorden går från klarhet till klarhet. Jag jobbar fortfarande mycket med att få honom avslappnad i sin överlinje och detta har nu börjat komma naturligt för honom! Detta har resulterat i att hans balans har blivit mycket bättre, och även kvaliteten på traven har förändrats. Han arbetar nu i ett lugnare tempo, men har fortfarande kvar ett bra tryck från bakbenen!
 
Prinsen lever verkligen upp till sitt namn! Han är en prins vad det gäller all hantering! Idag var vi och besökte Sissi Liljas anläggning, för att få lite miljöombyte. Lugnt och fint klev han ur hästbussen och kollade på alla hästar som stod i hagarna och kollade på honom. Sedan gick vi lugnt in i ridhuset där jag först longerade honom och sedan red honom i tjugo minuter! Det är så kul att se att han uppskattar dressyrträningen så mycket. Det finns inget bättre, enligt honom! När vi hade tränat klart ställde vi in honom i bussen igen och åkte hem. Det är svårt att inte tycka om den stora och svarta bebisen, First Prince!
 
First Prince, träning hemma oktober 2012
 
Josephine